Apparaten en accessoires
Worst met erwtenrisotto
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
410 kJ /
98 kcal
Vetten
5.3 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Noten bolognese
35 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Risotto bolognese
45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.